CASE DE LEMN,CASE LEMN,CASA LEMN,CASE DIN LEMN,CONSTRUCTII LEMN,VANZARI CASE VILE,

CASE DE LEMN,CASE LEMN,CASA LEMN,CASE DIN LEMN,CONSTRUCTII LEMN,VANZARI CASE VILE,
CASE DE LEMN,CASE LEMN,CASA LEMN,CASE DIN LEMN,CONSTRUCTII LEMN,VANZARI CASE VILE

miercuri, 21 aprilie 2010

CASE DE LEMN CU CONSUM REDUS DE ENERGIE

CASE DE LEMN CU CONSUM REDUS DE ENERGIE -- CASE DE LEMN,CASE LEMN,CASE DIN LEMN,CONSTRUCTII CASE,MODULE CASE,CONSTRUCTII LEMN,CASE ECOLOGICE,CONSTRUCTIE CASE,CONSTRUCTI CASE VILE,PROIECTE CASE,PROIECTARE CASE,CASE LEMN IEFTINE,CONSTRUCTII DIN LEMN,USI LEMN,POZE CASE,CASE ROSU,PRET LEMN,STRUCTURA LEMN,CABANE DIN LEMN,CONSTRUCTII DIN LEMN,CASUTE DIN LEMN,CASE AMERICANE,CASE CANADIENE,CASE VILE,PROIECTE CASE DIN LEMN,CASA STRUCTURA DIN LEMN,CASA PREFABRICATE,LEMN STRATIFICAT,SCHITE CASE,CASE BUSTENI,CASE PROIECTE CASE,PROIECTE CASE,CASA LEMN,PLANIRI CASE,PROECTE CASE,PROIECTE CASE IEFTINE,PROIECTE CASE VILE,PROIECTE CASA VACANTA,CASE ETAJ,DUPLEX CASE,PROIECTE CASE ETAJ,PROIECTE CASE DUPLEX,PROIECTE PLANIRI CASE,PROIECTE PRNTRU CASE,CASA DIN LEMN,CONSTRUCTI VILE,PRIECTE CABANE,PROIECTE CONSTRUCTII,FIRMA CONSTRUCTII,MASARDARI,ACOPERISURI,PAVILIOANE,FIRME CONSTRUCTII,CASE LEMN CONSTRUCTII,CASE DE GRADINA,CASE LEMN PRET,CONSTRUCTII,PRETURI CASE LEMN,POZE LEMN,VANZARI CASE,CARAMIDA,CASE VANZARE,LEMN RO,IZOLATII CASE, -------- VIDEO AICI -->>>
CASA LEMN CASE DE LEMN CASE DIN LEMN MKM - 0721339995/0747176811 - The funniest movie is here. Find it <<<< -- >>>> http://www.youtube.com/watch?v=LBaks52HsGw -----------------------------------------------------------------------------

CASE DE LEMN Grupul MKM HOLDING a infiintat la inceputul anului 2008 la Zymnitza, provincia Yambol - Bulgaria, fabrica RICH HOUSE, o fabrica de case cu un consum redus de energie.

Din anul 2009 a inceput comercializarea lor si in Romania prin intermediul reprezentantei MKM RO GRUP.

Personalul a fost instruit in prealabil, fapt care a dus la formarea unei echipe de specialisti in productia de case

Capacitatea de productie este de aproximativ 30m2 pe ora.

In fabrica noastra se produc si panouri izolatoare constuctive la comanda dupa proiecte speciale.

Scopul nostru este sa livram toate materialele necesare pe santier, prefabricate si gata de montaj.

Zilnic la capacitatea maxima fabrica poate produce panouri pentru doua case.

Casele sunt prefabricate din panouri izolatoare constructive (PIC), compuse din polistiren expandat cu densitatea de 25 kg/m3 si OSB 3 lipit pe ambele parti ale placii de polistiren (EPS)

-- 


-


 .


CASE DE LEMN CASE DIN LEMN CASE LEMN CASE CONSUM REDUS CONSTRUCTII DIN LEMN - 0721339995 - 0747176811 - 0765437394 --- MIHAIPentru productia panourilor se foloseste OSB 3 (rezistent la apa) cu grosimea de 12 mm, latimea de 1250 mm si lungimea de 2500mm.

Adezivul este o singura componenta fara solventi, produs pe o baza din poliuretan.

Polistirenul expandat are densitatea de 20 – 25 kg/m3 si conductivitate termica λ = 0.033 – 0.035. Pentru productia PIC se folosesc placi EPS cu grosimea de 50, 100, 150 si 200 mm. EPS–ul este un material care nu intretine focul.

Placile de OSB sunt lipite de EPS cu adeziv poliuretan la o presa de 18 tone forta.

CALITATI

UN CONFORT EXTRAORDINAR DE A TRAI IN CASELE RICH HOUSE - costuri mici pentru incalzirea si racorirea casei.

EFICIENTA RIDICATA - calitatea ridicata a constructiei in privinta termoizolatiei la o grosime a peretilor relativ mica (panoul cu grosimea de 150 mm are acelasi coeficient de termoizolare ca si un perete de caramida cu o grosime de 2.8 m).

RAPIDITATE IN CONSTRUCTII - intr-o luna de zile se construieste o casa de 150 m2 cu etaj.

REZISTENTA - rezista la un cutremur de 9 grade pe scara Richter si la un vant cu viteza de 250 Km/h (uragan de gradul 5).

LONGEVITATE - perioada lunga de exploatare minim 80 de ani.

INFLAMABILITATE - rezistenta la foc clasa B, C-s2, d0.

REZISTENTA LA INSECTE SI ROZATOARE - tratamentul special al materialelor, densitatea mare si stratificarea specifica nu permit penetrarea insectelor si vatamarea constructiei de catre rozatoare.

ACCESIBILITATE - datorita costurilor reduse pentru manopera, a timpului de executare scazut si a lipsei de termoizolare aditionala, casele Rich House sunt accesibile pentru oricine isi doreste o casa.

ECOLOGICA - nu dauneaza mediului sau sanatatii nici in timpul producerii, nici in timpul folosirii. Materialele se pot recicla 100%.

Este important de mentionat faptul ca pentru producerea elementelor constructive ale casei se foloseste de 3 ori mai putina energie comparativ cu constructia monolit.

Daca sunteti multumiti de ce ati aflat despre casele Rich House va rugam sa vizitati site-ul nostru pentru a va alege un model de casa sau pentru o idee despre cum o sa arate casa dumneavoastra -- PENTRU DETALI SI COMENZI IN ROMANIA SI EUROPA -- LA TEL - 0721339995 - 0747176811 - 0765437394 - 0723506937 --------- AMEDEO MIHAI  ------
 -----
------------------------ COMENTARIU DE OAMENI CARE AU CASA DE LEMN ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Cei care s-au saturat sa mai locuiasca in orasele pline de mizerie si smog, in apartamentele unde se aude orice zgomot de la vecini, pot opta intre a construi o casa noua sau a cumpara o casa gata construita.
Cei care s-au decis sa construiasca , in prima faza au nevoie de un teren.Daca nu detii terenul respectiv, acum il poti cumpara la un pret destul de accesibil. Sincer, eu ma bucur, deorece inaintea crizei se cerea dublul preturilor solicitate astazi.

Dar cum sa ne alegem materialul din care sa ne construim casa? Buna intrebare. Cand ne-am pus-o prima oara , ne-am gandit cu familia , oare care ar fi mai rezistenta, care ne ofera designul potrivit, care este mai natural , adica care ne ofera calitatile pe care ni le dorim. In primul rand trebuie sa ne gandim la mai multi factori care ne influenteaza la decizie. Printre care sunt:calitatea, rezistenta , durabilitatea , coeficientul termic , rezistenta in caz de cutremur si nu in ultimul rand costurile constuctiei. Casa de lemn , cat si casa de caramida pare a fi o alegere practica pentru caminul potrivit.Dar fiind o fire mai curioasa,am inceput sa studiez mai adanc.

Avantajele casei de caramida:
-casa din caramida pare mai masiv la prima vedere, iti da o siguranta.Dar te tine cel putin un an pana il construiesti.
-planificarea lucrarilor este mai simpla si avem oportunitati mai largi
-mai usor modificabil , transformabil
-izolare acustica si rezistenta la foc mai inalt
-sunt mai admisibile greselile in cursul constructiei

Dezavantajele casei de caramida:
-operaţiunile de construcţie presupune o poluare a mediului la nivel inalt
-e greu sa izolezi termic la o inalta calitate.In momentul in care pui polistiren, termopane, usa metalica, pod izolat , trebuie sa te gandesti si la aerisire, la ventilatia activa. Casa nu mai respira din cauza ca am inchis-o ermetic, si dupa un timp poate aparea mucegaiul. In vest la constructiile de casa de genul, se foloseste in intreg sistem de ventilatie in toata casa , in fiecare camera sau incapere in parte. La noi romanul inca nu stie ca exista astfel de probleme, iar constructorii nici nu pun problema.
-posibilitate mai mare de crapaturi (finisaje)
-proporţie mai ridicata de imprecizie şi de greşeli
-intemperiile influenţează în mod semnificativ operaţiunile de construcţie
-costuri mai mari


Casa de lemn
Avantajele casei de lemn:
-in foarte scurt timp se termina construcţia din elementele prefabricate
-se pot planui mai exact: costurile, timpul in care se construieste imobilul
-izolatie termica si ventilatie foarte buna
-instalatiile se monteaza mai usor (electrice , sanitare)
-structura de lemn in caz de cutremur este mai flexibila si mai sigura
-costuri mai reduse
-sunt mai sanatoase fiindca casa respira( se inhaleaza mirosul/aroma de brad)

Dezavantajele casei de lemn:
-este nevoie de o pregatire punctuala si exacta a materialelor , care in timp poate dura mai mult
-constructorii nu tin cont de pregatirile pentru calitate ( ex: ignifugare )
-necesita materiale suplimentare pentru izolarea fonica
-planseul nu poate fi din omogen (beton)
-greu de modificat sau de marit spatiul
-greu vandabila
-in caz de incendii s-ar putea sa nu reziste asa de bine ( ignifugare, tratare cu diferite solutii)

Dupa ce am facut toate calculele pentru constructia casei, incepand cu terenul pana la ultimul cuie, am ajuns la concluzia ca iese aproximativ la acelasi pret ( costuri mai reduse la casa de lemn cu 20-30 % ). Si daca este vorba de durabilitate si de rezistenta, nu cred ca doar casele de caramida pot fi asa. Sa ne gandim la casele de lemn/busteni care au sute de ani, sau la casele din nordul Europei /canadiene.Ei isi construiesc 60% case de lemn si nu au probleme.
Dar mentalitatea la noi nu se va schimba in curand. Eu optez pentru casa de lemn, fiindca este mai cald, mai prienetos si eu cred ca rezista inca cel putin o generatie. Doar cateva sfaturi pentru sfarsit, din orice iti construiesti , nu te lasa doar pe mana constructorilor. Nu trebuie sa fii profesionist, dar e bine sa asculti mai multe pareri, sa te informezi din mai multe parti